Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Възраждат изложенията в Спортна зала през октомври
Автор: Екип Varna24.bg 09:48 / 26.08.2016Коментари (0)1050
© Varna24.bg
Първото издание на изложението "Варна ЕКСПО - строителство, екстериор, интериор" ще се състои от 14 до 16 октомври т. г. в Двореца на културата и спорта в града. Организатор на събитието е сдружението "Е-регион - Варна".

Основен партньор на "Варна ЕКСПО" е Изпълнителна агенция за подпомагане на малките и средните предприятия.

"Това е второто вътрешно изложение в страната след "Стройко", в което агенцията ще е партньор на бизнеса, каза представителят й за Североизточния район Николай Петканов. Идеята ни е да направим така, че дори дружества с относително малък производствен потенциал да могат да стигнат до потенциалните си клиенти в страната, обясни той. До този момент дейността на Изпълнителна агенция за подпомагане на малките и средните предприятия беше съсредоточена предимно в подпомагането на бизнеса за участие в международни изложения. Сега с "Варна ЕКСПО" ще поставим втори акцент в дейността си, подпомагайки установяването на междуфирмените отношения вътре в страната."

Помощта, която агенцията ще окаже на участниците в първото варненско изложение "Строителство, екстериор, интериор", ще се състои в покриването на част от разходите за наемането на изложбена площ.

"Ние ще покрием 30 лв. от разходите на изложителите за 1 кв.м площ. Така според тарифата, която е представил варненският Дворец на културата и спорта за участниците в изложението, ще остане да заплатят само 50 лв. на кв.м", обясни Николай Петканов.

Идеята на изложението, което ще бъде официално представено в средата на следващия месец, е то да привлича инвестиционни проекти, нови технологии и иновации.

"Нашата амбиция е да наложим "Варна ЕКСПО" като бизнес форум с широк периметър, в който да участват национални и международни компании от строителния бранш и сродни дейности", обясниха организаторите от "Е-регион - Варна".

Според разпространената предварителна информация за целите на изложението, продуктите и услуги, които ще бъдат представени в неговите рамки, трябва да обхващат целия спектър от дейности в строителството - от проучване, проектиране и инвестиране, през грубия строеж, довършителни дейности и обзавеждането, до най-дребните детайли от интериора, екстериора и ландшафта. Акцент в представянето ще бъдат нови технологии, екологични и енергоспестяващи решения за дома, офиса и хотела.

Източник: в. "Дневник"









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Великден 2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2024
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: