"Взривиха" входа на варненска гимназия в интернет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (15)
11:23 / 18.04.2012
12957
Бивши и настоящи ученици от
ГПЧЕ "Йоан Екзарх":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Шокиращи клипове бяха публикувани вчера в youtube. На тях се вижда как ракета взривява входа на V ЕГ "Йоан Екзарх" във Варна. Личи си, че става въпрос за монтаж, но клипчетата са стряскащи и вероятно ще предизвикат интереса на училищните психолози. И трите видеа бяха качени в канала lachy53. Не може със сигурност да се каже чие дело са "произведенията на изкуството", но вероятно става въпрос за ученици. Според специалисти е използвано приложение на IPhone, за да се постигне такъв реалистичен ефект. На един от клиповете се чува детски глас, който обяснява накъде да бъде насочен обективът.

"Ама какво говорите! От вас чувам за това! Нищо не знам! Освен това след ден посрещаме немския и френския посланик, за да открием фотоизложбата "Паметници на ЮНЕСКО в Германия". Ще се раздават и немските езикови дипломи. Нямам представа кой може да го е направил и защо!", изненада се директорката на ГПЧЕ "Йоан Екзарх" Галина Германова. Очаква се проверка по случая.

Психологът: Търси се вниманието на обществото

"Учениците от V ЕГ търсят вниманието на обществото по един доста креативен начин", коментира клипчетата психологът Пламена Зафирова. "Въпреки че монтажите са начин на протест, те не дават достатъчно материал, който да подскаже точно срещу какво се бунтуват младежите", допълни специалистът.

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).