Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
XIV Черноморски туристически форум "Рестарт на туризма – нова надежда" ще е онлайн
Автор: Пламена Николова 12:59 / 21.04.2021Коментари (0)1577
©
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
В днешната необичайна обстановка Варненската туристическа камара (ВТК) мобилизира сили и средства за провеждане на традиционния Черноморски туристически форум, който тази година е 14-и поред. Той ще се състои виртуално на 23 и 24.04.2021 г. при спазване на всички противоепидемични предписания на контролните органи. Събитието се организира с подкрепата на Община Варна, Министерството на туризма, Икономически университет – Варна и катедра "Икономика и организация на туризма“. То ще се излъчи от мултимедийното студио на Икономически университет – Варна и може да бъде наблюдавано онлайн в Youtube канала на ВТК.

Темата на форума е "Рестарт на туризма – нова надежда“. Участници от страната и чужбина ще представят коментари относно функционирането на туризма в условията на Ковид-19 и ще споделят идеи за справяне с кризисните предизвикателства. С поглед към бъдещето студенти ще презентират свои наградени разработки с креативни идеи за туризма. Част от събитието ще бъде посветено на юбилея "Варна – 100 години курортен град“.

Сред лекторите са извънредният и пълномощен посланик на Република България в Черна гора д-р инж. Меглена Плугчиева, Соня Георгиева – директор на дирекция "Туризъм“ в Община Варна, проф. д-р Стоян Маринов – декан на факултет "Управление“ в ИУ – Варна, Илин Димитров – председател на ВТК и директор на Център "Кариери, предприемачество и маркетинг“ в ИУ – Варна, водещи мениджъри на фирми от туристическия бранш. Своя принос ще дадат и представители на науката с разработването на доклади, свързани с темата на конференцията, които ще бъдат издадени в специален сборник. Варненската туристическа камара е твърдо убедена, че подобни инициативи сплотяват участниците в тях, повишават мотивацията и повдигат духа им в критични ситуации.

Всички желаещи могат да се присъединят към форума и да участват активно,  задавайки въпроси на лекторите, за да се получи отворена дискусия и да научат повече за последните тенденции и събития в сферата на туризма от професионалисти в сектора.

Пълната програма, лекторите и как да се присъедините в реално време към форума можете да откриете на официалната му страница: https://www.blackseatourismforum.com/

 

 

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Северна и Южна Корея
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: