Юлиан Костов ще празнува рожден ден на "Любовта е лудост“ с две премиери

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:56 / 04.07.2018
3133
На рождения си ден, 25 август, един от най- успешните ни актьори зад граница, Юлиан Костов ще представи филма "Син на друга майка“ (Another Mother’s Son ) във Варна по време на фестивала "Любовта е лудост“.

Юлиан е варненец, който живее от 8 години във Великобритания и снима там. За  филма "Син на друга майка“, Юлиан се явява на кастинг със стотици кандидати  и, в крайна сметка е избран за главната роля. След като я печели, отслабва с десет килограма и задържа теглото си до края на снимките.

Биографичната драма представя историята на Луиза Гулд, която се развива по време на Втората световна война, в окупирания от нацистите остров Джърси. Лу приема един избягал руски военнопленник /Юлиан Костов/ и го крие по време на войната.

Освен "Син на друга майка“, още един премиерен проект на Костов ще бъде прожектиран на 26-тото издание на фестивала. В късометражния шпионски екшън трилър "Разговорът“,  Юлиан играе Сам Куентин -  отлъчен американски шпионин, считан за мъртъв, който се среща с Агенцията, за да поиска да бъде оставен на мира. Срещата се случва на неутрална земя - в Барселона, където Куентин бързо разбира, че е бил изкупителна жертва на собствените си хора, в една игра, от която се излиза само по един начин.

В трилъра, Костов сам прави всичките бойни сцени и  каскади, включително скок от 4,5 метра. 

Филмът "Разговорът“ е в официална селекция на 8 фестивала в Европа и Калифорния, където Юлиан е номиниран за най-добър актьор в LA Live Film Fest и  Independent Shorts Awards също в Ел Ей. 

Екшън трилърът е с оригинална музика от друг българин – успешният композитор зад граница Марио Григоров, който прави музиката и на "Син на друга майка“, откъдето двамата се познават.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5):
31.08.2020 Финландският филм "Хелене“ грабна голямата награда на "Любовта е лудост“
27.08.2018 "Любовта е лудост" с извънредни прожекции
24.08.2018 "Любовта е лудост" от днес във Варна
21.08.2018 С шедьоври на балетната световна класика ще отбележим "Любовта е лудост"
13.07.2018 12 конкурсни филма представят на "Любовта е лудост"
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).