Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
За 20 години МЕТРО инвестира над 400 млн.лв. в България
Автор: Пламена Николова 15:43 / 23.04.2019Коментари (5)4399
С артистична програма и коктейл за гости и клиенти МЕТРО Варна отбеляза 20-годишният юбилей от създаването на веригата от магазини в страната, предаде репортер на Varna24.bg.

"За 20 години извървяхме дълъг път в стремежа си да бъдем все по-близо до нашите професионални клиенти. Успяхме да превърнем нашите 11 магазина в място, където над 400 000 клиента получават достъп под един покрив до широк асортимент от от над 40 000 хранителни и нехранителни продукта от България и от целия свят. Конкурентни цени с гарантирано качество привличат нови и нови клиенти. Успяхме да помогнем на много локални производители да развият своя бизнес не само на местните, но и на европейските пазари. Положихме усилие и в друго направление – получихме наградата "Топ работодател в България“, която е в резултат от стремежа ни да създаваме все по-добра работна среда за нашите екипи, които ежедневно обслужват нашите клиенти. И гордо можем да заявим, че както и преди 20 години, така и днес, ние не работим за себе си, а за хилядите наши клиенти в страната. Това е нашето обещание и ангажимент и за следващите 20 години. Минимум 20. Чести празник на МЕТРО България и метро Варна!“, каза на тържествената церемония днес управителят на МЕТРО Варна Пламен Вълев.

Точно преди 20 години, на 18 март 2019 г. МЕТРО отваря своите първи 2 магазина в София и Пловдив, за да положи началото на модерната търговия в България и подкрепи успеха на хиляди български независими предприемачи.

За 20 години, най-големият търговец на едро в България, превърна непознати преди търговски практики в обикновено ежедневие като промоционална поща, офертите с търговски отстъпки, клиентските карти, баркодът върху опаковката, защитата на клиентските права.

Инвестициите на компанията в България надхвърлят 400 милиона лева.

МЕТРО разполага с най-широкия асортимент от над 1100 български и чуждестранни червени и бели вина от Стария и Новия свят. МЕТРО София е оазисът на любителите на традиционна и крафт бира с асортимент от над 140 различни марки от над 22 страни. Повече от 3000 български и чуждестранни млечни продукти осигуряват качеството и вкуса, така необходими за кухнята на всяка пицария или ресторант. Модерните ни Био отдели предлагат широк асортимент от 100% биосертифицирани продукти. Близо 60 вида 100% чист български мед могат да бъдат открити на рафта във всеки магазин.

Иновациите винаги са били в основата на успеха на МЕТРО. През 2002 година компанията отваря първите в България рибни отдели, в които чрез уникална хладилна верига, над 90 вида риба и морски дарове от световния океан достигат до кухнята на българските шеф готвачи и до трапезата на любителите на морската храна.

Над 400 български фермери снабдяват директно магазините на МЕТРО с плодовете на българската земя, за да осигурят качество, вкус и невероятно изживяване за гостите на българските ресторанти - на море или на планина. Ефективна система за доставки снабдява клиентите на компанията с избраната от тях стока до самата врата на техния магазин, хотел или ресторант.

За втора поредна година МЕТРО получава признанието "Топ работодател на България“ в резултат на стремежа си да предложи по-добра работна среда за екипа, който всекидневно се грижи за клиентите на компанията. Като част от METRO Group МЕТРО стана лидер сред световните търговци в индекса за устойчиво развитие на Dow Jones.

Повече вижте във видеото!

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 23.04.2019 г.
0
 
 
400 млн. лв и паркинга целия в пукнатини а входа и изхода трябва да се пре- асфалтира .Интересно за какво са ги инвестирали може би само в реклами.
Aнонимен
на 23.04.2019 г.
0
 
 
Тия ми ти " управители" та*ак си правят с хората и после реват,че нямали персонал.Двама тъп@н@ри-"управители" на една голяма верига за техника на интервю за "Продавач-Консултант" ме питаха:Можеш ли да готвиш? Хахаха,добре ли чух? Абе ТЪПАНАРИ СЕЛСКИ,гладни ли сте бе,СВИНЕ ДОЛНИ НЕЩАСТНИ НЕДОХРАНЕНИ,вие за готвач ли ме взимате или за продавач,а прасета гадни? Да ве мога да готвя,к'во искате да ви наготвя Боб,Пилешка супа,Спагети,Омлет,Печено пиле с ориз,Миш Маш или Шкембе чорба,Манджа с грозде,Кавърма,Сърми,Друсан кебап...? Ще ви е*@ ма**@та гладна,патладжани прости! Отидете в джунглата при канибалите и ги питайте тях дали могат да готвят.И после що сме на туй дередже,ай сиктир! Силно се надявам тия двете говеда да не са повече управители и им пожелавам да преядат с храна!
Aнонимен
на 23.04.2019 г.
0
 
 
Тоз с 50 хил лв заплата като го забрадя по дебелата мутра... само на упр ще ми станИ
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: