За пръв път от 35 г. без сватба в неделя във Варна!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:26 / 24.10.2015
963
Нито една двойка не е избрала утрешния 25 октомври за сключване на граждански брак във Варна. Това съобщи Неждет Ахмед - началник на отдел "Радостна дейност" в обредния дом на морската столица, информира "Дарик". Според Ахмед, който има 35 години стаж в местната Ритуална зала, да няма сватба в неделя е истинско събитие, за каквото той не си спомня.

Липсата на заявки за бракосъчетания в изборния ден едва ли е свързана с вота, смята Ахмед. Той разкри, че в днешния ден за размисъл ще има само една сватба.

За разлика от тази неделя, през следващата, която вероятно отново ще е изборен ден, ще се бракосъчетаят поне 3 двойки. Това засега показват записванията.

Булка се отби до урната преди да се омъжи

Че женитбата не може да попречи на желаещите да упражнят правото си на глас доказа булка, която се отби до урната, преди да каже заветното "Да". Това стана във Варна на последните парламентарни избори през 2013 г.

Община Варна редовно забранява продажбата на алкохол в изборния ден. Това обаче не се отнася за организирани тържества, каквито са сватбите.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).