Забраниха "черно на бяло" плацикането в градския фонтан

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:40 / 25.08.2015
881
След дълги години игра на котка и мишка с мераклиите да се плацикат в градския шадраван, общината най-сетне е поставила официална табела, която категорично забранява къпането във фонтана, видя репортер на Varna24.bg.

Както вече писахме, дни преди официалното пускане на площадната атракция, в най-жарките августовски дни, непукисти използваха фонтана на "Независимост" като безплатен басейн.

След празника на Варна, 15 август, шадраванът бе ограден с метални решетки, за да бъде ограничен достъпът до водата на малчугани и желаещите да се топнат. От скоро обаче за онези, които не разбират от намеци, т.е. от решетки, местната управа е поставила и забрана "черно на бяло".

Очаква се в скоро време преградното ограждение да бъде подменено от специална декоративна ограда, която да ограничава достъпа до водата. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Гражданин сравни градския транспорт в Пловдив и Варна
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).