Задигнаха две мъжки чанти с пари и документи, оставени без надзор във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:41 / 28.06.2016
742
На 27.06. т.г., е подаден сигнал за кражба на мъжка чанта, оставена без надзор пред складово помещение в Южната промишлена зона на Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на чанта, съдържаща сумата от 4500 лв. и лични документи. По случая е образувано досъдебно производство.

На 27.06. т.г., е подаден сигнал за кражба на мъжка чанта, оставена без надзор на централната плажна ивица на Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на чанта, съдържаща сумата от 70 лв., мобилен телефон, лични документи и дрехи. По случая е образувано досъдебно производство.

Областна дирекция на МВР - Варна призовава гражданите и гостите на града да бъдат отговорни към своите вещи - да не оставят без надзор ценности, чанти, мобилни телефони и други предмети, които лесно могат да станат обект на кражба, без постоянно наблюдение на маса в заведение, на плажа или на пейка в парка. Задължително е всеки да положи необходимите грижи за собствеността си и осъзнато да вземе превантивни мерки за отговорното й съхранение.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).