Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Задържаха 34 души при специализирана полицейска операция във Варненско
Автор: Пламена Николова 14:30 / 03.02.2020Коментари (0)1786
©
При специализирана операция по линия противодействие на битовата престъпност и престъпленията по транспорта, провела се през почивните дни в област Варна, под надзора на прокуратурата, бяха реализирани масирани полицейски проверки, бяха изградени 6 контролно – пропускателни пункта и са задържани 34 души. При проверките са задържани и две лица, оявени за издирване.

На брифинг след края на операцията, с участието на директора на ОД на МВР – Варна старши комисар Даниел Пашов, Окръжният прокурор на Варна Красимир Конов и ИФ ръководител на Районна прокуратура – Варна – Владислава Панайотова, беше оповестено, че във връзка с операцията са образувани 12 бързи полицейски производства и 1 досъдебно производство, като петима души са задържани с постановление на наблюдаващ прокурор за срок до 72 часа във връзка с повдигнатите им обвинения. Едно непълнолетно лице, срещу което с водят четири досъдебни производства, е под задзора на инспектор "Детска педагогическа стая" при ОД на МВР – Варна. Всички те са оказвали сериозно влияние върху криминогенната обстановка в малките населени места в района на Варна, като с. Синдел и Белослав, и са добре познати на органите на реда с различни противообществени прояви.

Общият брой на проверени водачи на автомобили е 1824, установени са 1116 нарушения, сред които 5 неправоспособни водачи, 5 управлявали автомобил след употреба на алкохол или наркотични вещества. Засечени са 273 нарушения на скоростните режими в града и областта. Съставени са 258 АУАН и са издадени 554 фиша, спрени от движение са 2 автомобила, прекратена е регистрацията на други 2 МПС.

На срещата с медиите беше акцентирано върху това, че такива действия ще се провеждат и за напред, като целта е да се постигне спокойствие и сигурност на гражданите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: