Задържаха рецидивиста, който избяга по време на разпит

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:22 / 24.01.2020
1057
Районната прокуратура в Разград ще внесе искане за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на обвиняемия, който избяга от сградата на ОД на МВР, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Вчера около 22 часа обявеният за общодържавно издирване Емил Великов, който избяга от сградата на ОД на МВР в Разград, е бил задържан между селата Острово и Брестовене по време на специализирана операция по установяването му на ОД на МВР. Полицейски служители разпознали издирвания и го задържали.

Днес Районната прокуратура в Разград, която ръководи досъдебното производство за извършено престъпление по член 297 от НК, по който се привлича към наказателна отговорност всеки задържан под стража по установения ред, който извърши бягство. Прокуратурата ще внесе искане в Разградския районен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на Великов.

28-годишният Емил е обвиняем и за кражба в условията на опасен рецидив и теглене на пари от чужда дебитна карта. Осъждан е многократно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).