Задържаха варненец, отглеждал "весели" растения в дома си и друг, шофирал дрогиран

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:19 / 02.09.2022
1285
След получен сигнал от гражданин и претърсване на къща в гр. Варна от екип на Пето РУ са намерени и иззети 50 броя растения в саксии от вида на конопа и пластмасова сфера, съдържаща суха зелена тревиста маса със специфичен мирис. От направената експертна справка е видно, че откритото вещество е марихуана. Притежателят на наркотичното вещество, известен на полицията, е задържан за срок до денонощие. По случая е образувано досъдебно производство.

Водач на лек автомобил е задържан вчера за срок до денонощие от екип на РУ Аксаково. При направената инспекция се установява, че 21-годишният жител на гр. Игнатиево е с положителна проба за наркотични вещества. По същото време, униформени от Пето РУ са задържали 42-годишен водач на МПС – молдовски гражданин. След контрола с техническо средство, са установили наличие на алкохол в кръвта. Срещу двамата нарушители са образувани бързи производства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).