Закачат реклами с кабърчета по дървета във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
15:21 / 18.09.2014
2671
Реклами на уроци по английски език са закачени с кабърчета по дърветата в район на Варна. Това е изрично забранено от Общината, защото може да ги увреди. Забраната да се използва растителността по варненските улици по този грозен начин съществува от години, като важи не само за обяви и реклами, а дори и за некролози.

"Плакатите бяха около 20 броя само пред самото училище! Както се вижда, те са закачени на самите дървета, а не на афишарниците в близост. Това не е първият опит на тази фирма за подобна реклама, миналата година кооперациите в съседство бяха облепени с техни плакати. Същият образователен център има и реклама, закачена за колче в близост до междублоков паркинг", написа възмутена читателка до "Народно дело".

"Какъв ли пример дават на възпитаниците си - да унищожават малкото останали дървета в района", коментира варненката. Преди месеци община Варна обяви, че ще предприеме кампания срещу нерегламентираната рекламна дейност, облепянето на града с плакати и всевъзможни обяви. Местните наредби дават възможност на контролните органи директно да налагат санкции на фирмите и лицата, които търсят популярност по този неподходящ начин. Засега резултат от завишеното внимание към такива нарушения на практика няма.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).