Закоравял бандит нападна момиче от Варна, дни след излизането си от затвора

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
14:41 / 20.03.2020
5427
Искането на Районната прокуратура във Варна да бъде взета мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на Веселин М. е било уважено днес, 20 март, от състав на Варненския районен съд, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

29-годишният мъж е бил привлечен към наказателна отговорност за извършено блудство – престъпление по член 150, ал. 1 от НК, което се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години.

29-годишният Веселин забелязал в района на болницата "Света Анна“ момиче, което отключило вратата на вход. Той успял да влезе с непознатото момиче във входа, настигнал го в гръб и извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление чрез употреба на сила.

Пострадалата започнала да вика. "Видях те и ще те разпозная“, казала жертвата, при което мъжът хукнал да бяга. На виковете й се отзовали живеещи във входа, които успели да настигнат насилника и да го задържат, като повикали полиция.

След задържането му се оказало, че Веселин е излязъл от затвора на 19 февруари тази година, където е изтърпял поредната си ефективна присъда от 2 години и 8 месеца за унищожаване и повреждане на лек автомобил. Справката му за съдимост е 17 листа, уточняват от Районната прокуратура във Варна.

Определението на Варненския районен съд, с което е взета мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на насилника, подлежи на обжалване пред Варненския окръжен съд.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).