Зам.-директорът на Хуманитарната: Децата ни са лишени от обич, говорят повече с телефоните, отколкото помежду си

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:43 / 09.05.2018
11987
Както Varna24.bg вече информира, около 800 ученици от Хуманитарната гимназия във Варна извиха най-дългото училищно хоро. Инициативата е на учениците, които изучават хореография. Мотото е "Ръка за ръка можем всичко под надслова на българската музика, танц и ритъм". 

"Идеята на този днешен празник, е да възпитаваме у децата желанието да бъдем единни, да бъдем силни, хванати за ръце, да се обичаме и да обменяме позитивни емоции. Нещо, което мисля, че твърде много липсва във възпитанието на нашите деца. Те са доста лишени от обич и взаимност и знаете, че по-често си говорят с телефона, отколкото помежду си. А така хорото, танца, музиката българската, тя има лечебна сила. Тя е нещо велико, което ще покажем и на нашия годишен концерт, който се нарича "Съизмерими със света" и ще покажем на публиката как българското национално изкуство е на нивото на световната класика", коментира за Varna24.bg зам.-директорът на Средното училище по хуманитарни науки и изкуства във Варна Валентина Крачунова. 

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).