Зам.-кметът на "Младост": Никой от кметството не беше викан или разпитван

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:08 / 14.08.2014
1835
Служители на ДАНС са ограничили достъпа до кабинета на кмета на варненския район "Младост" Христо Христов през вчерашния ден, никой от служителите не е бил разпитван. Това съобщи заместник-кметът на район "Младост" във Варна Цончо Ганев.

"Вчера в 8.30 часа, когато отидох на работа, в кметството вече имаше служители на ДАНС, които бяха с обозначителни знаци, имаше и двама униформени полицаи. През целия ден достъпът до кабинета на кмета беше ограничен, никой не можеше да влиза. До неговата секретарка също стоеше служител на ДАНС. Така бе през целия ден, единствено на обяд видях, че кметът е в кметството, беше в коридора с няколко от служителите, видях го точно за около 30 секунди. Лично аз не съм видял да е арестуван, не мога да потвърдя или отрека тази информация. Никой от кметството не беше викан или разпитван по каквато и да била тема, включително и аз. Нямам никаква представа защо и по каква причина в момента е арестуван, доколкото разбирам от медиите. Не ни се даде никаква информация в същото време никой от служителите не беше викан да дава обяснения. Нямаме никаква представа какво става в момента", каза заместник-кметът на район "Младост" във Варна Цончо Ганев.

Той допълни, че работата на служителите в администрацията не е била възпрепятствана, днес служителите също работят в нормален график.

Във връзка с ареста на кмета на варненския район "Младост" Христо Христов окръжният прокурор на Варна прокурор Владимир Чавдаров каза, че това дело не е на Окръжна прокуратура - Варна, а на Специализираната прокуратура в София.

Виж коментарите (0)

Още по темата (29):
12.03.2024 Десислава Иванчева съди женския затвор в Сливен
20.01.2024 Майката на Иванчева: Господи, дай ми да живея точно толкова, колкото Деси да се прибере
26.06.2023 Десислава Иванчева след седмица на свобода: Трудно е, но се чувствам
заредена
23.06.2023 Десислава Иванчева е на свобода
14.12.2022 Иванчева влиза в кухнята на затвора
16.11.2022 Внесоха в президентството молбата за помилване на Иванчева и 4000 подписа
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).