Зам.-министър дискутира младежките политики с младите хора във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:40 / 13.03.2019
1430
На 15 март заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева ще се срещне с младите хора във Варна, за да представи реализираните дейности на Министерството по отношение на младежта до момента.

Срещата ще се състои от 10.30 часа в "Юнашки салон“ и има за цел да бъдат идентифицирани новите цели и приоритети, които ще бъдат включени в следващата Национална стратегия за младежта.

Събитието ще се проведе в партньорство с община Варна, Регионално управление по образованието, Областна администрация Варна и няколко университета. По този начин се осъществява междусекторния подход за изпълнение на държавната политика за младежта.

Министерство на младежа и спорта е основен орган на държавната власт за развитие, прилагане и координация на политиките за младите хора на България и именно за това един от главните приоритети в работата му е бъдещата Национална стратегия за младежта след 2020 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).