Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Зам.-председателят на ОбС Варна повежда битка срещу "Мафията на фалшивите новини"
Автор: Пламена Николова 10:44 / 15.02.2021Коментари (0)3759
Зам.-председателят на Общинския съвет във Варна, Генади Атанасов, изпрати официална позиция до Varna24.bg относно публикувани по негов адрес фалшиви новини в медийното пространство.

Медията ни публикува коментара, озаглавен "Мафията на фалшивите новини във Варна", без редакторска намеса:

"През последната година, многократно бях подложен на медийни атаки, основно от анонимни сайтове, които разпространяват фалшива информация и клевети за мен.

Не обръщах внимание на тези гнусни деяния, концентриран върху работата, позитивното и градивното в живота. След като замесиха и родителите ми с лъжливи публични обвинения, реших че е време да взема отношение и необходимите мерки срещу "медийната“ мафия на фалшивите новини във Варна.

Този гнусен "бизнес“ петни името на работещите журналисти и истинските медии. Липсата на ясен закон връзва ръцете на прокуратурата и полицията. Аз съм твърдо решен да се противопоставя и изкарам на светло основните виновници и нечистите им мотиви.

Във връзка с гореизложената ми позиция, обявявам че ще поканя на пресконференция всички желаещи и независими медии, възможно най-скоро. Целта е да се осветли механизмът по който работят медийните рекетьори във Варна и техните имена. Ще бъдат представени хронология, факти и доказателства опровергаващи всички фалшиви твърдения и клевети. Ще бъдат поканени да се включат в инициативата и други пострадали и потърпевши.

В аванс представям публично опровержение на последния пресен пример за рекет на медийната мафия, в която се замесиха имената и на моите родители.

На 12.02.2021 г. в сайта “silnavarna.bg" част от медийната група "Проватон“ излиза публикация със заглавие: "Генадий Атанасов част и от имотната мафия! Замеси и родителите си“

Няма да навлизам какво пише в статията, от самото заглавие става ясно. По повод обвиненията и внушенията за конкретния имот ви представям документ за собственост - нотариален акт, в който ясно е изписана цялата хронология. Фактите ясно се разминават с клеветите от въпросната статия.

На 05.02.1990 г. с решение на ОНС – Варна е предоставено право на ползване на земя (въпросния имот) в местност Боровец кв. Галата. През същата година пак с решение на ОНС е взето разрешение за строеж. Оценителен протокол от 31.03.1993 г. при община Варна км. Галата. Мемориални ордери при ТБ Балкан Банк за преведени суми по сметка на км. Галата и удостоверение на км. Галата с изх. Номер 0139/23.01.1995 г. или с други думи всички законови документи с дати цели 15 г. преди въпросният нотариален акт от 2006 г.

Или с други думи, имотът е даден на родителите ми по старите постановления за ползване още преди 90-та. г. и това, че има изкаран нотариален акт през 2006 г. е предмет на личен избор и решение, което по никакъв начин не е престъпление. Отричам изцяло тезата за заграбването на имота и всички съпровождащи внушения", написа в позицията си Генадий Атанасов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: