Започна безплатно обучение по уейкбординг за ученици

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:33 / 01.06.2016
1329
Три дни с много емоции и адреналин очакват учениците от варненските училища от 1-ви до 3-ти юни в Infinity Wake Park Varna. Екстремният атракцион на Трета буна на варненския плаж организира безплатно обучение по уейкборд за всички желаещи на възраст от 7 до 19 години. Този спорт може да бъде сравняван с водните ски, допълнен с изпълнения на фигури с помощта на вълните или на различни приспособления. Инициативата се реализира съвместно с Община Варна. Целта на събитието е да се популяризират водните спортове при подрастващите и да се насърчи спорта на открито.

Предвидено е в първия етап на обучението в рамките на 8 часа всеки записан да се запознае със същността на този спорт. След това децата, които са се обучили, ще могат да участват в състезание, което ще се проведе на 3-ти юни. Участниците ще бъдат разделени на три възрастови групи: до 10 г., от 11 до 14 г., от 15 до 19 г. Във всяка група ще има отделни състезателни категории за момичета и момчета.

За да бъдат допуснати до участие, учениците до 18 г. трябва да се явят в парка с родител/настойник, който да попълни декларация-съгласие. Младежите над 14 г. трябва да представят и лична карта. Такса за участие не се изисква, уточняват организаторите от Infinity Wake Park Varna.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...
Кметът Коцев обеща да се възроди един от най-важните исторически ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).