Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Започна основният кандидатстудентски прием в Икономическия университет
Автор: Стоян Маджиров 16:44 / 20.06.2019Коментари (0)1638
©
На 20 юни започна основният кандидатстудентски прием за образователно-квалификационна степен (ОКС) "бакалавър“ в Икономически университет – Варна. Отворена е и системата за онлайн кандидатстване, за което може да се намери подробна информация в сайта на висшето училище. Продължава приемът за образователно-квалификационна степен (ОКС) "магистър".

За учебната 2019/2020 г. приемът се осъществява в 27 акредитирани специалности в ОКС "бакалавър“ и 29 в ОКС "магистър“ в четири направления: "Икономика“, "Администрация и управление“, "Туризъм“, "Информатика и компютърни науки“.

Няколко специалности са с обучение изцяло на чужд език. "Международен туризъм“ е с преподаване на руски език. Три от специалностите в ОКС "бакалавър“ са с обучение на английски език: "Счетоводство“, "Международен бизнес“ и "Бизнес и мениджмънт“. Две от тях са нови в ИУ – Варна за учебната 2019/2020 г.: "Бизнес и мениджмънт“ – редовно обучение, и "Счетоводство“  (Accounting) – редовно обучение, която е акредитирана от най-голямата в света професионална организация в областта на управленското счетоводство CIMA (Charted Institute of Management Accountants) и от водещата международна професионална организация в областта на финансовото счетоводство ACCA (Association of Charted Certified Accountants). Това осигурява освобождаване от някои международни изпити при изявено желание от завършилите студенти в допълнение към получената бакалавърска степен да придобият професионална квалификация по стандартите на посочените организации.

Записването на новоприетите студенти от ранния и основния прием е в периода от 9 до 12 юли (включително) 2019 г. в зали 220, 221, 222 и 223 (според входящият номер).








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (418) 14%
Добре, но можеше и по-добре (395) 13%
Не се справи (580) 19%
Пълна трагедия (1616) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: