Започва седмица на морските професии във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:10 / 30.07.2018
2974
Седмица на Морските професии организира Центърът за подкрепа на личностното развитие- Център за кариерно ориентиране- Варна. Заниманията са безплатни и се провеждат след предварително записване и сформиране на групи до 20 деца. Ето и програмата:

На 30 юли малчуганите ще се срещнат с капитан на кораб и моряк. Мястото е Морска гара.

През последния ден на месеца най-малките ще имат възможността да се запознаят с биоразнообразието на черноморската флора и фауна на българския бряг и свързаните с тях професии. Включено е посещение на Аквариума във Варна.

През първия ден на август децата ще разберат подробности за подводния свят и всичко за гмуркането от първо лице. Срещата с водолаз ще се проведе в Центъра за подкрепа на личностното развитие- Център за кариерно ориентиране- Варна с адрес ул. "Д-р Василаки Пападопулу" № 52, ет. 1 /Професионална гимназия по химични и хранително-вкусови технологии "Д. Менделеев/

На 2 август е организирана музейна разходка и беседа за военноморските професии във Военноморския музей във Варна.

Програмата завършва с ветроходни приключения на 3 август. Беседа с треньор по ветроходство ще се проведе в Яхт клуба "Георги Георгиев".

Заниманията са планирани всеки ден от 10-12 часа и се провеждат след предварително записване и сформиране на групи до 20 деца. За записване: 052/ 303 664 e-mail: cko_varna@abv.bg

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).