Започват Пролетните варненски дерматологични дни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:35 / 06.04.2016
827
От 7 до 10 април 2016 г. в гр. Варна, к.к. "Слънчев ден", хотел "Марина" ще се състои юбилейното десето издание на националната научно-практическа конференция "Пролетни варненски дерматологични дни". 

Научният форум на българските дерматолози ще бъде открит от ректора на Медицински университет - Варна проф. д-р Красимир Иванов на 7 април от 16.30 часа в зала "Мадара". Специален гост от Франция ще бъде Guilliaume Alessandra, който ще запознае българската аудитория с новостите при лечение на розацея, акне и хиперпигментации.

На тридневната конференция ще вземат участие над 350 водещи в страната български дерматолози, специализанти, докторанти и студенти. Ще бъдат представени 53 научни доклада и демонстрации на клинични случаи, презентации на нови продукти в областта на дерматологията, естетичната медицина и козметиката. В рамките на мероприятието са организирани 5 симпозиума и 1 уъркшоп.

Фокус на конференцията са социално значими заболявания на обществото като онкодерматозите, тежките форми на псориазис, така и на инфекциозните дерматози (сифилис, човешки папилома вирусни инфекции и др.)

На десетите Пролетни варненски дерматологични дни в рамките на организираното съпътстващо медицинско изложение ще се включат водещи фармацевтични фирми, представителства и производители на козметични продукти и уреди.

За девет години Пролетните варненски дерматологични дни се доказаха като важна научна среда, която е изключително полезна за всички български дерматолози и специалисти. Това е национална конференция, която дава възможност на всички лекари да участват активно в развитието на дерматологията, венерологията и естетичната медицина в България.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...
Варненската полиция пътува към мястото на катастрофата с Кирил Пе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).