Заради ремонтите задръстванията във Варна станаха ежедневни, гражданите със свои виждания

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (20)
12:25 / 17.04.2014
4916
В навечерието на един от най-големите християнски празници  Великден, с пълна сила продължават големите ремонти по варненските улици и паркинги, видя репортер на Varna24.bg.
Усилена работа кипи по новоизграждащия се паркинг до бул. "Приморски", в района на пристанище Варна-Изток. Целта е той да бъде готов до края на април, преди откриването на регатата Тол Шипс. По предварителен разчет паркингът ще е с около 150 паркоместа. Впредвид непосредствената близост на Римските терми се предвижда той да поеме част от туристическия поток към тях.

Също така продължават и основните ремонти на булевардите "Цар Освободител" и "Трети март", както и цялостните ремонти на още няколко основни улици. Същевременно не спира кърпенето и на други улици из целия град. В следствие на всичко това трафика и задръстванията станаха ежедневни и постоянни, а все още не е започнал активния летен сезон, когато автомобилите в града се увеличават значително.

И както обикновено гражданите са разделени в мнението дали така трябват да се случват нещата. Едни дни смятат, че всички трябва да имаме търпение, за да може Варна по-бързо да възвърне имиджа си на най-красив град в България. Други считат, че не може целия град да е разкопан, придвижването по него да е толкова трудно и с предпоставки за ПТП, и че би било по-добре ремонтите да се осъществяват поетапно, един след друг.

Виж коментарите (20)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).