Затварят централни булеварди във Варна заради "Граждански поход за мир и неутралитет"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (16)
08:50 / 07.07.2023
11495
"На 09.07.2023 г. (неделя), в гр.Варна и още 44 града в страната и чужбина (сред които София, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора и др.) ще се проведе "Граждански поход за мир и неутралитет" под надслов "БЪЛГАРИЯ - ЗОНА НА МИРА!". Toва съобщиха организаторите за Varna24.bg.

Походът във Варна стартира със сборен пункт на площад "Независимост" в 17:00 ч. (до Окръжен съд - пред Шадраваните), след което ще премине по централните градски булеварди, като шествие с маршрут:

От пл. "Независимост" до кръстовището на бул. "Христо Ботев" и ул. "Кракра" (до х-л Голдън тюлип) и обратно до пл. "Независимост".

Организаторите изрично подчертават, че инициативата е изцяло гражданска и "Партийни символи и чужди знамена, освен БЪЛГАРСКОТО, няма да бъдат толерирани!!!"

Призоваваме всички граждани, които видят нещо нередно (вкл. партийни символи и/или знамена различни от българското) да снимат провокаторите и да подават сигнали до органите на реда и организатора на събитието - Георги Великов.

Виж коментарите (16)
Още новини от Новини от Варна:
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).