Затварят няколко улици заради Европейския ден без автомобили

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:57 / 21.09.2022
1116
Две локации в централната градска част на Варна - около градинката на Варненската търговска гимназия "Г. Раковски" и около ул. "Преслав“, ще бъдат временно затворени на 22-ри септември във връзка с провеждането на инициативата Европейски ден без автомобили. 

За времето от 9 ч. до 18,30 ч. ще бъде преустановено движението на пътни превозни средства по бул. "Сливница“ – в частта от кръстовището с ул. "Любен Каравелов“ до кръстовището с бул. "Княз Борис I“; Бул. "Княз Борис I“- в частта от кръстовището с бул. "Сливница“ до кръстовището с ул. "Братя Миладинови“. 

За същия период от 9 ч. до 18,30 ч., само за автобуси, ще бъде преустановено движението по бул. "Сливница“ – в частта от кръстовището с бул. "Мария Луиза“ до кръстовището с бул. "Княз Борис I“ и по бул. "Княз Борис I“ - в частта от кръстовището с бул. "Сливница“ до кръстовището с бул. "Цар Освободител“. Поради тази причина от "Градски транспорт“ ЕАД съобщават, че автобусните линии с номера 9, 14, 109 и 409 НЯМА да обслужват спирки "Севастопол“ и "Академията“- двупосочно. Тези автобусни линии ще преминават по бул.“ Осми Приморски Полк“ и бул. "Цар Освободител“ -двупосочно. Ще обслужват спирки "Музея“ и "Площад Съединение“ – до Орбита. 

От 9 ч. до приключване на мероприятието (около 18,30 ч.) ще бъде преустановено движението и паркирането на пътни превозни средства по ул. "Преслав" в отсечката от кръстовището с ул. "Хан Аспарух“ до кръстовището с ул. "Одесос“. 

От 9 ч. до 22 ч. ще бъде преустановено движението по цялата дължина на ул. "Охрид“, както и ул. "Цариброд" по отсечката от ул. "Преслав“ до ул. "Хан Омуртаг“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).