Затварят участък от ул. "Д-р Анастасия Железкова" за довършителни ремонтни дейности

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:07 / 20.04.2021
3142
Във връзка с довършителните дейности по проекта за основен ремонт на ул. "Д-р Анастасия Железкова“, на 21.04.2021 г. (сряда), от 9 ч. до 18 ч. улицата ще бъде затворена за движение на всички МПС - в участъка от ул. "Мир“ до бул. "Осми Приморски полк“, съобщиха от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване" към Община Варна.

"Ремонтът, който започнахме на ул. "Д-р Анастасия Железкова“ - от ул. "Разлог“ до бул. "Осми приморски полк“, е част от програмата ни за обновяване на по-малките улици в града. Рехабилитация е предвидена и за ул. "Разлог“, която е връзка с бул. "Васил Левски“. Предвидените строително-монтажни работи включват реконструкция и усилване на уличната настилка, ремонт на тротоарите, възстановяване на два водостока, подмяна на решетките на колекторната система за дъждовни води. Ще продължим и развитието на мрежата от велоалеи в града, като съществуващата велоалея по бул. "Осми приморски полк“ ще свържем с ново трасе по ул. "Мадара“, коментира преди време кметът Иван Портних.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).