Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Затварят улици във Варна за заснемането на екшън комедията "Диви и щастливи“
Автор: Пламена Николова 08:45 / 17.05.2019Коментари (0)12609
© Фейсбук
Във връзка със заснемането на екшън комедията "Диви и щастливи“ днес, от 12 ч. до приключване на мероприятието около 17 ч., ще бъде преустановено движението на автомобили по ул. "Преслав" - в отсечката от пл. "Петко Р. Славейков" до кръстовището с ул. "Сан Стефано"; ул. "Одесос" – в частта от кръстовището с ул. "Сан Стефано" до кръстовището с ул. "Цар Калоян"; ул. "Св. Климент" - в отсечката от кръстовището с ул. "Цар Калоян" до кръстовището с ул. "Ал. Батенберг", и ул. "Сан Стефано" – в частта от кръстовището с ул. "Преслав" до кръстовището с ул. "Хан Крум".

Снимките с участието на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и Дария Симеонова вече започнаха. До 18 май новата българска кино продукция ще бъде снимана във Варна. 

Изненадата е, че в една от главните роли се превъплащава младата международна звезда Базил Айденбенц, познат от хитовия британски сериал "Виктория“. Продукцията обещава зрелищни каскади, каквито досега не е имало в български филм или сериал. Визията е модерна и гони качеството на холивудските продукции, а хуморът и свежите реплики допълват съвременния стил на снимане, като част от диалога е на английски език. Редица обичани родни звезди ще влязат в образите на запомнящи се герои, към които публиката няма да остане безразлична. Имената им на този етап остават в тайна. 

"Диви и щастливи“ е третият пълнометражен български филм на режисьора Мартин Макариев ("Вила Роза“, "Привличане“), сценарист е Борислав Захариев, а оператор е Андрей Андреев. Продуценти са Яна Маринова и Александър Сано. Същият екип реализира хитовия филм "Привличане“, който се превърна в най-гледания филм за пролетта на 2018 г, като изпревари по брой зрители дори холидувски блокбастъри като "Черната Пантера“. "Привличане“ е и на челните места в класацията за най-гледан български филм за всички времена. 

Създаването на филма следва примера на международните професионалисти в бранша. Още през 2018та година във Варна беше заснета 10-минутна секвенция, с която продуцентите участваха на павилиони за филми в Холивуд и Кан. Там "Диви и щастливи“ беше купен още на "зелено“, а договорът с международния дистрибутор Free Dolphin Entertainment осигурява разпространение в цял свят. 

"Диви и щастливи“ разказва историята на Боряна (Яна Маринова), която е загубила усещането за пълноценен и истински щастлив живот. Една нелепа случайност обаче събужда у нея скритата  жажда  за смислено съществуване и това я подтиква към смели и решителни действия. В устрема си тя повлича и най-добрата си приятелка Мила (Луиза Григорова-Макариев). Уверени в себе си, двете жени успяват да се справят с предизвикателствата и да се отправят на едно лудо пътешествие към истинската си същност, осъзнавайки че щастието е в собствените им ръце. 

"Искахме да направим филм за смелата жена. За жената, която не се страхува да поема рискове и се втурва презглава, за да сбъдне мечтите си. С този филм искаме да вдъхновим съвременната българка да бъде по-борбена и да не отстъпва пред трудностите, да преследва целите си и да има вяра в себе си. Щастието е на една ръка разстояние, трябва само да се протегнеш...или някой да ти покаже, че винаги има начин.“, казва актрисата и продуцент Яна Маринова.  

"Сега, да не ни разберете погрешно. Филмът не е само за жени. Мъжете също има с какво да напълнят очите. Постарали сме се да отправим послание, но то да бъде поднесено с голяма доза хумор и ирония. Стига толкова драма и трудносмилаеми истории. Животът дори в България си го правим ние самите и понякога ни трябва много малко, за да направим крачката към по-доброто бъдеще. Ние, например искаме да направим истински добри филми и затова сме събрали екип от сериозни професионалисти и не ни е страх да инвестираме едни зверски пари за качество.“ – добавя Александър Сано.

Снимките на "Диви и щастливи“ ще продължат до 7-ми юни 2019 г, като екипът ще снима на различни локации в София, Русе, Варна и Велико Търново. Сцени от филма ще включват едни от най-красивите и емблематични места в България.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: