Затварят за движение част от ул. "Георги Бенковски"

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (1)
14:54 / 10.04.2019
2195
Във връзка с извършването на строително-ремонтни дейности от утре в 9 ч. ще бъде затворена за движение на моторни-превозни средства ул. "Георги Бенковски“, в обхвата от ул. "Д-р Пискюлиев“ до ул. "Кракра“, съобщават от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

Въвеждат се маршрутни промени за автобусна линия 14 само в посока Почивка, съобщават от общинската фирма "Градски транспорт“. На кръстовището на бул. "Вл. Варненчик“ с ул. "Д-р Пискюлиев“, автобусите ще завиват наляво по булеварда, ще обслужват спирки "Тракия“ и "Катедралата“ в посока "Почивка“. На кръстовището с бул. "Мария Луиза“ автобусите ще се включват по утвърдения маршрут на линия 14. Няма да се обслужват спирки: "Кооперативен пазар“, "Георги Кирков“ и "Козирката“.

От 11 април ще бъде отворена за движение частта на ул. "Г. Бенковски" в участъка от бул. "Владислав Варненчик" до ул. "Д-р Пискюлиев".

Ремонтните дейности по ул. "Г. Бенковски“ се осъществяват по проект по "Благоустрояване на междублокови пространства в подзона район "Одесос" 1, включващо реконструкция на ул. "Георги Бенковски", в участъка от бул. "Сливница“ до ул. "Кракра“ вкл. eлементи на предблоковите пространства в участъка между ул. "Цар Петър“, ул. "Парижка комуна“, ул. "Кракра“ и ул. "Георги Бенковски“, финансирани по ОП "Региони в растеж“.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).