Затварят за движение главната улица през "Ален Мак" заради ремонта на канализацията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:58 / 13.02.2018
2560
Във връзка с изпълнението на проекта за реконструкция и рехабилитация на канализационна мрежа в селищно образование "Ален мак" от 14 февруари се затваря за движение главната улица през КК "Ален Мак", в участъка от хотел "Детелина" до отбивката за ВСУ - кръстовище с ул."Янко Славчев". Временната организация на движение се въвежда до 15 май, съобщават от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване" към Община Варна.

От общинската фирма "Градски транспорт" и частната "Делтакар" съобщават, че се въвеждат маршрутни промени в обслужването на линия 409. Курсовете, които тръгват на и 15, и на 45 минути, и в двете посоки ще се обслужват до и от сп. "Журналист" . При тези курсове няма да се обслужват спирки "Дървен мост", "Изгрев", "Ален мак" и "ВСУ" - двупосочно.

Курсовете, които тръгват на кръгъл час и на половин час и двете посоки на автобусна линия 409 ще се обслужва до и от ВСУ по разписание. Тези курсове няма да обслужват спирки "Ген. Заимов", "Писател", "Хоризонт", "Журналист" - двупосочно.

Вече е отворено за движение на автомобили едното платното на бул. "Владислав Варненчик" в посока център при кръстовището с ул. "Акад. Андрей Сахаров" (Автогара). Временната организация бе въведена за една нощ във връзка с изграждането на бул. "Левски".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).