Завеждат дело срещу ученик, продавал кокаин на Златните

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:16 / 07.08.2015
1020
Окръжната прокуратура във Варна ще поеме дело срещу наркоразпространител на Златни пясъци, започнато като бързо полицейско производство. Разследването е срещу 18-годишния ученик Хр. Г. от Аксаково, задържан миналата вечер в курорта с наркотици. Събрани са достатъчно доказателства, че той разпространява кокаин. С постановление днес Варненската районна прокуратура изпрати делото по компетентност на окръжните прокурори.

Миналата вечер ученикът е задържан пред хотел в курорта в момент, когато договаря с двама полски туристи цената на доза кокаин. При задържането си той успява да изхвърли на земята две пакетчета с бяло прахообразно вещество. При обиска в чантата на момчето е открита и иззета везна. 

Разпитани са свидетели, които са обяснили, че младежът им е продал доза кокаин. Извършено е претърсване на дома му, но там не са открити високо рискови наркотични вещества. 18-годишният наркоразпространител, който до момента не осъждан, е задържан за 24 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Измениха проекта на голям строеж във Варна
Ето какво време очаква варненци днес
Транспортираният мъж от Варна до София със самолет "Спартан" е в ...
Корабът "Руен", който беше отвлечен от сомалийски пирати край Йем...
Варненец: Това икономия ли е или какво?
Жълт код за Варна! Ето за какво ни предупреди НИМХ


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).