Завърши седмото издание на варненския конкурс "Art stars" в категория "поп пеене"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:04 / 06.09.2022
1267
Завърши седмото издание на варненския конкурс "Art stars" в категория поп пеене. Grand Prix безапелационно отиде при 17 годишната Даниела Иванова от град Долни чифлик, възпитаничка на Диана Николова и вокално студио "Стани звезда".

Певицата показа богат, овладян глас, вокална техника и ярка индивидуалност. 10 годишният Вениамин Атанасов от Бургас се пребори за Grand Prix Junior. Той е възпитаник на Женя Лалчева и Арт център "Точно време" и показа учудваща зрялост за годините си.

Журито, в състав Хайгашод Агасян (председател), Нелко Коларов и Виктория Динкова раздаде много награди, защото силите бяха много изравнени и имаше много изявени участници.

Гала концертът премина при голям интерес и с много овации при изпълненията на лауреатите и при връчването на наградите. Директорът на конкурса Мила Маврова сподели за финансовите трудности, които затрудниха реализацията на конкурса, но с помощта на много спонсори и организации той е факт и то блестящ. Организационният комитет на конкурса в лицето на Нели Братоева и Петър Мавров също положиха много усилия той да се състои.

"Очакваме осмото издание на "Art stars" с голям оптимизъм, с нова концепция и в друго време на провеждане", споделиха организаторите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).