Жена чупи чистачки и огледала на паркирани автомобили в центъра на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:56 / 09.08.2017
2327
Руса жена обикаля нощно време в центъра на Варна и чупи чистачките и огледалата на паркираните автомобили. За това алармират в социалните мрежи пострадали собственици, живеещи в района на т. нар. "Червен площад". Те вече се организират, за да намерят и заловят извършителката на нощните набези, за която се знае, че вандалства между 3 и 4 часа след полунощ. 

Обикаля района и троши автомобилите наред. Според коментарите в социалните мрежи, вероятно жената не е добре, злоупотребява с алкохола и има психически отклонения. Разпозната е от публикуваните в мрежата нейни снимки от охранителни камери, съобщава "Монитор". Коментиращите в мрежата посочват, че редовно обикаля около градинките на "Севастопол" и Катедралата, като не пропуска близките до тях райони, където спират много автомобили. 

Варненци твърдят, че блондинката постоянно иска от минувачите пари и цигари, агресивна е и крещи нецензурни изрази по всички хора, които я подминават. Отбелязва се още, че почти винаги с нея се движат и няколко улични кучета, което подсказва, че е клошарка или бездомница. Живеещите в района на Катедралата разказват, че е имало период, в който посреднощ е звъняла на звънците на жилищата им, за да иска пари и цигари. Била агресивна и в повечето случаи видимо нетрезва. Последната информация за нея е, че е забелязана в нощта на 4 август, откогато са и снимките, публикуваните в мрежата. По тях е установено, че жената е проверявала за отворени помещения, в които да влезе и изкара нощта. Кадрите се разпространяват в социалните мрежи с призива ако някой познава тази жена и има информация за нея, да сигнализира компетентните органи, защото доста ядосани собственици на потрошени коли се канят да се саморазправят жестоко с нея, ако я докопат.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).