Жена направи опит да сложи край на живота си във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
12:37 / 10.04.2018
8165
49-годишна жена с психическо заболяване направи опит да сложи край на живота си, научи Varna24.bg. Тя е приета в Клиниката по токсикология снощи, след като е погълнала голямо количество силни психотропни таблетки, съобщи за медията ни началникът на Клиниката по токсикология във Военноморската болница във Варна доц. д-р Снежа Златева.

До тази сутрин пациентката е била в кома, но вече е започнала да се пробужда, допълни доц. Златева.

Пролетта е сезонът, в който стават най-много самоубийства, сочат данните от психодиспансерите в страната. Противно на схващанията, че това е времето, което лекува депресиите, статистиката сочи точно обратното. С покачването на температурите хората с проблеми се отчайват още повече, обясняват специалистите. Докато е било студено и мрачно, те са се надявали, че лошото им настроение и нещастията им се дължат на времето. С настъпването на пролетта обаче тази потиснатост обикновено не преминава и те се отчайват съвсем, казват психолозите. Това е причината пролетта да е отбелязана като черен сезон за самоубийците. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).