Жена предложи подкуп на полицаи, за да задържат съседите й, с които враждува

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:39 / 15.06.2020
2162
Задържана е жена по време на специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност в община Дулово за предложен подкуп на служители на реда, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

Бързо производство е било образувано по време на специализираната полицейска операция в община Дулово, която се проведе под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра. Жена от града видяла полицейските служители, отишла при тях и им предложила подкуп от 100 лева, за да задържат съседите й, с които имала вражда.

За предложения подкуп на полицейски служители Елена Ю. вече е привлечена като обвиняема за престъпление по член 304, ал. 1 от НК.

По време на операцията, насочена против битовата престъпност и нарушенията по пътищата, са били проверени 68 автомобила, 14 лица, три търговски обекта. Съставени са били пет акта за установяване на административни нарушения и са връчени 18 фиша.  Установени са били четири водачи, които са управлявали автомобилите си без задължителната гражданска отговорност.

Съставени са били 12 протокола за предупреждения на основание член 65 от Закона за МВР.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).