Жени припадат на концерт на Веселин Маринов във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (28)
11:13 / 03.08.2013
7255
Две жени на средна възраст припаднаха в четвъртък вечерта в Летния театър във Варна от горещина и от вълнение по време на концерта на Веселин Маринов. Те получиха първа помощ и дослушаха двучасовия концерт извън театъра.

Заобиколен от шест сластни танцьорки, певецът изпълни няколко хита от репертоара на Емил Димитров и Георги Минчев и част от последния си албум.

Сред близо 3000-те зрители за първи път липсваше най-добрият приятел на Веселин Маринов - Цветан Цветанов. Певецът не намери за необходимо да изпълни песента за родната полиция. Варненските депутати от ГЕРБ обаче не пропуснаха да изпратят голяма кошница с цвета на сцената.

Сред публиката в Летния театър бе специално пристигналият от Холандия Иван Михайлов - композитор на няколко песни на Веселин Маринов. Изпълнителят на "Горчиво вино" не пропусна да поздрави варненския музикант Нелко Коларов, с когото са свирили някога в група "Импулс".

Концертът е част от промо турнето на Маринов в страната. Певецът представя новия си 26-и албум "Носталгия". Снощи Маринов пя в Несебър, тази вечер е в Поморие.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (28)
Още новини от Новини от Варна:
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).