Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Жилищният комплекс "Панорама парк“ на "Планекс“ ЕООД вече с Акт 14
Автор: Екип Varna24.bg 08:00 / 12.05.2020Коментари (0)2233
Новият жилищен комплекс на "Планекс“ ЕООД "Панорама парк“ получи Акт за приемане на конструкцията /Образец 14/, като след напълно завършения груб строеж, строителната работа продължава с бързи темпове и в срок. Извършват се дейности по монтиране на дограма, поставя се фасадната изолация, изграждат се вътрешните стени и инсталации по последните етажи. След по-малко от година, желанието на много варненци за живот в спокойствие и сигурност, сред парковата среда и красива гледка към залива, ще стане реалност.

Комплексът, съчетаващ уют, спокойствие и качествено строителство, се намира в кв. "Бриз-юг“ във Варна, на втора линия от бул. "Васил Левски“, с удобен и бърз достъп до спирки на градския транспорт, хипермаркет, спортна зала, училища и детски градини.  

"Панорама парк“ разполага с разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 65 до 220 кв. м. Те са проектирани с просторни дневни и широки спални, с големи "френски“ прозорци, пропускащи щедро слънчевата светлина в помещенията. За удобството на всяко домакинство в жилищата има обособени допълнителни места за съхранение.

Апартаментите се предлагат, завършени по БДС, с изграден тръбен път за климатична мултисплит система, оптични връзки за интернет и TV, входни врати "Премиум клас“, PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло. За улеснение на бъдещите собственици още при проектирането е помислено за разположението на външните климатични тела. За тях е обособено специално място до стълбищните клетки на всеки вход, като така се гарантира по-нисък шум по време на работа и по-лесен ремонт при евентуални аварии.

За да се подсигури високо ниво на сигурност и безопасност, в "Панорама парк“ се изгражда цялостна автоматизирана система за контрол на достъпа, видеонаблюдение и проследяване работата на всички общи съоръжения. В сградата са осигурени достатъчен брой подземни и външни места за автомобили и велосипеди.

Качественото строителство е гарантирано от "Планекс“ ЕООД, която е едновременно строител и инвеститор в проекта. По този начин е изградена цялостна процедура за контрол на качеството – от проектирането, през изпълнението, до избор на най-подходящите строителни материали и технологии.

Строителството на жилищен комплекс "Панорама парк“ стартира през лятото на 2019 г. и ще се реализира на два етапа. Етап 1 е с предвиден срок за въвеждане в експлоатация през март 2021 г.

Разгледайте апартаментите в жилищен комплекс "Панорама парк“ на "Планекс“ ЕООД, за да изберете своя нов дом сред уют и красота.

Информация за имотите за продажба може да получите в офиса на отдел "Продажби“ на "Планекс Инвест" ООД - ул. "Любен Каравелов“ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: sales@planexinvest.bg или в сайта на обекта www.PanoramaVarna.bg
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: