Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
"Живей активно“ идва във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:21 / 06.07.2015Коментари (0)4446
©
Тук има:
На 12 юли 2015 г. ще се даде официален старт на честването на 10-тия рожден ден на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот в морската столица. Десетки хиляди ще тръгнат на поход под мотото "10 години ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Началото на инициативата ще бъде дадено в 10:00 часа пред хотел Черно море. Очаква се към Севастопол да тръгнат три паралелни похода - Тереза Маринова и актьорът Симеон Лютаков ще поведат велопоход от Дворец на културата и спорта - Варна, фенове на ролери и скейт тръгват от Община Варна, а параспортисти и хора с увреждания - от храм "Св. Николай Чудотворец". Трите лъча ще се съберат пред хотел Черно море, откъдето заедно с хилядите пешеходци ще поемат към Морската градина и градския плаж.

Всички желаещи ще могат да се включат във велоизлет за начинаещи от Севастопол до местност "Ковшак чешма" близо до "Аладжа манастир" с включено каране по шосе и офроуд. През целия ден край морето ще бъдат организирани десетки семейни игри, тенис на маса, плажен футбол, катерене, танци и много други активности. В 11:30 ч. олимпийската шампионка Тереза Маринова ще поведе крос от Слънчевия часовник, а след това ще води детска лека атлетика. На южния плаж Евгени Димитров-Пушката и Христо Цветанов ще организират волейбол, а Йордан Йовчев - акробатикаи гимнастика. На плажа ще има още уроци по подводно гмуркане, демонстрации по оказване на първа помощ от БЧК и уроци по уейкборд. Всички фенове на баскетбола ще могат да се включат в игра с Тити Папазов в двора на Варненска търговска гимназия.

Сантра, Skiller, Иво и Пламен, Играта, Невена Пейкова и Рафи ще се включат в музикален маратон със специалното участие на Георги Енчев-Гош и The Center. Концертът започва в 18:30 ч. на Пристанище Варна и ще отбележи финала на инициативата в града.
 

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Гергьовден 2024 г.
49-ото Народно събрание
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: