Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Живите роботи идват във Варна!
Автор: Пламена Николова 11:21 / 17.09.2021Коментари (0)2487
Паркът на живите роботи "Living Robots" е посветен на фантастичния свят на машините, до който всеки възрастен се е докосвал поне веднъж чрез детското си въображение. Израствайки, децата забравят за свръхчовешките способности на роботите. С течение на времето в живота на възрастните фантастичните творения се превръщат от мечтани супергерои в техника за ежедневна употреба. Паркът на живите роботи обаче ги връща отново при нас в най-чудатата им форма! Всички експонати, които могат да се видят, са дошли на територията на Grand Mall директно от детските фантазии и представи за супергеройски приключения. Експозицията от внушителни роботи гостува във Варна за първи път.

“Living Robots" отваря официално врати за посетители на 17 септември, съобщи за медията ни Нина Локмаджиева.

За да могат дори възрастните да съхранят трайно усещането за неповторимост от съприкосновението с подвизите на роботите, всички те са изработени в гигантски размер. Височината на фигурите е от 3 до 6 метра. Всеки робот има уникална структура, характер и е надарен с фантастични способности: способността да лети и да бяга супер бързо, а понякога да се превръща и в други обекти.

Лазерни битки и кинематографично пресъздаване на сцена от космическо сражение са сред вдъхновяващите атракции, имащи за цел да пренесат децата във фантастичния свят на роботите. Сред експозицията посетителите ще открият останки от автомобили, разказващи за миналото и смелия живот на роботите. Децата ще могат да се потопят изцяло в света на супергероите и чрез говорещи костюми на роботи. Истинско предизвикателство за всички любители на роботите е игрището за лазерни битки. Свръхмодерни лазери, както и други вълнуващи изненади под формата на игри и активности, ще бъдат на разположение на малките посетители в интерактивната зона на роботизирания парк.

Атракционът е дело на Коко Ейджънси, българската компания, която през последните 5 години представя на световно ниво редица интерактивни и образователни изложби за деца, ученици и любознателни възрастни. Само преди месец компанията откри фентъзи парка "Живите дракони - Зимна приказка" в столичния парк Възраждане.

Експозицията "Живите роботи" ще гостува във Варна до 15 ноември 2021 г. Работното време на тематичния парк ще е всеки ден от 10:00 до 20:00 ч. Билети могат да бъдат закупени от касата пред атракциона. Цената на билетите е 12 лв. за възрастен, и 10 лв. за деца между 2 и 17 г. Деца до 2 години влизат безплатно.

Подробности открийте на сайта www.grandmall-varna.com и във Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: