Зверство над бездомно животинче във Варна! Откриха Джесика мъртва с вързани лапи

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
09:01 / 10.01.2022
1225
За поредно зверство спрямо улично животно научи Varna24.bg от сигнал, изпратен до медията ни.

Този път жертва на агресия е уличното куче Джесика, която е била любимка на живеещите около ул. “Девня". Четириногото бездомниче, което хората описват като изключително дружелюбно, е било открито убито и с вързани лапи.

“Кучето беше гальовно и много кортко. Жителите на квартала редовно го хранехме, дори й бяхме наприли къщичка. Разбира се, привързахме се към Джесика. Един ден тя обаче изчезна и така я нямаше месец. Помислихме, че някой я е прибрал , за да я гледа, но явно сме грешали. Намерихме я във вида от снимката, а жената която я разхождаше, с нейното собствено куче, ми се обади, плачейки по телефона и ме помоли да отида да проверя дали наистина е Джесика. За наше огромно съжаление се оказа, че е тя.

Жестоко убита и с вързани лапички. Излишно е да казвам, че това е проява на жестокост и съм категорична, че този вид престъпления е крайно време да започнат да бъдат строго наказвани, защото днес е животно, но утре може да е и нечие дете", обясни ситуация Диана Иванова, жител в квартала.

Това обаче далеч не е първият случай на жестокост спрямо улично животно в района. Преди няколко месеца живущите в квартала са се натъкнали на дори по-жестока гледка – овъглено куче, отново с вързани лапи. Хората са подавали сигнал в полицията, но към момента няма задържан за убийството на животното.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).