Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Звездно семейство преподава графичен дизайн във ВСУ-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:09 / 13.03.2023Коментари (0)3169
©
Звездно семейство преподава графичен дизайн във Варненския свободен университет (ВСУ). Това са Дживан и Звезди Патаре, научи репортер на Varna24.bg.

Двамата водят курс на второкурсниците от специалност "Графичен дизайн“ на ВСУ "Черноризец Храбър". По нестандартен начин представят майсторството и историята на фотографията. Нещо повече – те разкриват пред студентите собствените си знания, опит, философия и мечти за устойчив живот.

В лекциите и упражненията, които водят в университета, талантливите артисти разказват на студентите за Златното сечение във фотографското изкуство, за композицията, светлината и ъгъла на заснемане. Представят съвети за заснемане на портрети и продукти. 

Дживан, индиец по народност, е фотограф с дългогодишен преподавателски опит и от 2009 г. до 2014 г. - треньор на "Canon“ в родината си. Заедно с това притежава бакалавърска степен по фармация и магистърска степен по маркетинг. Преподаването му е изпъстрено със страст и колорит, които се допълват от богатия му опит на пътешественик.

Съпругата му Звезди Патаре е сред блестящите алумни възпитаници на ВСУ "Черноризец Храбър“. След забележителна юридическа кариера, тя промени изцяло попрището и се отдаде на страстта си към модния дизайн и фотографията, като избра Варненския свободен университет за обучение по моден дизайн и магистърска степен по моден стайлинг. "Комбинирането на знанията и уменията от курсовете по фотография и обучението по моден дизайн и стайлинг ми помогна да открия призванието си като фото-стилист. Като фрийлансър съм работила с едни от най-добрите фотографи в България, за които съм създавала декори, реквизит, дрехи и цялостни концепции. Щастлива съм, че се връщам отново в университета и имам възможност да се срещна с талантливите студенти“, споделя Звезди.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Гергьовден 2024 г.
49-ото Народно събрание
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: