Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Разкриха кой кой е в "Маскираният певец"
Автор: Екип Varna24.bg 16:01 / 16.09.2020Коментари (0)4488
©
Вторият сезон на шоуто "Маскираният певец" започна с впечатляващи маски и съвсем естествено веднага заваляха предположенията кои звезди се крият зад образите. Този път хората, които стоят зад маските, не са толкова разпознаваеми, както беше в първия сезон.

Тогава още с първия лайв зрителите разкриха кои популярни хора се крият зад тях. Сега предположенията са многобройни, което затрудни и панелистите Азис, Владо Пенев и Михаела Маринова. Зрителите също правят куп предположения в официалната страница на формата. 

Някои са доста убедителни в изложените факти, докато за други си личи, че нямат и понятие кой се е дегизирал с костюмите, дело на Кремена Халваджиян. 

Първа на сцената се появи Булката, която показа стабилно сценично поведение и майсторско изпълнение на избраната от нея песен. Някои от зрителите предполагат, че зад тази маска е фолк певицата Луна, защото физиката на участника прилича много на нейната. Освен това булката призна, че може да живее далече от шумния град, а тя е родена в Шумен. Другите предположения клонят към колежката й Галена. 

Зад костюма на Баба Яга мнозина подозират, че се спотайва актьорът Иван Юруков. Другите предположения са за Асен Блатечки. В уликите се казва, че е тренирал плуване, футбол, гребане и хандбал и е шампион на България на Федерацията по традиционно карате. А актьорът е казвал, че дядо му по майчина линия бил шампион по бокс. Чичо му и вуйчо ми пък са ритали в "Левски“, а самият той може да се похвали с черен колан по карате. 

За Мозъка в официалната страница на шоуто зрители пишат, че това е Ненчо Илчев, защото във визитката му имаше кадри от Културния дом и езерото в квартал "Дружба" в София, а "Комиците" се излъчваше оттам. Това пък, че живее на 8-ия етаж, е скеч от предаването му. В уликите се подсказва, че става дума за човек, който е прочел доста книги, което също напомня за Илчев.

Масовото мнение е, че зад плашещата маска на Палячи се крие Люси Дяковска. е бизнесменът Петко Димитров. Змията получи доста похвали за костюма си, като има предположения, че зад маската се крие Коцето Калки заради уликите, че има два брака и силна вяра. Златния също се хареса на публиката, която смята, че това е Петко Димитров.

Сред разследващите имаше и такива, които категорично заявиха, че Златния е фолк певецътФики. Книгата е доста интересен персонаж, а лицето зад маската се оказа най-трудно за разпознаване. Някои заподозряха, че това е Нели Рангелова или колежката й Милена Славова. 

Зад образа на Очите пък зрителите са категорични, че се крие фолкаджийката Мария, която наскоро се отказа от сцената и ще пише автобиография.

Бебето ще се окаже любим образ на панелисти и зрители, които нямат търпение да разберат кой се опитва да ги заблуди с уникалния костюм. Засега предположенията са за Димитър Рачков, който доскоро беше водещ на шоуто заедно с Васил Василев, Зуека. 

Плашилото също е любопитен образ и най-вероятно зад тази маска е Евгени Минчев, защото по време на уликите вървеше надпис: "Не разговаряйте с ватмана“, а както е известно, светският лъв е карал трамваи в миналото си, пише "Галерия“. 

Затова пък няма и грам съмнение, че зад маската на Ангела се крие певицата Есил Дюран. Азис също бързо я разпозна, тъй като освен колеги те са и много добри приятели. 

В костюма на Светлината, която впечатли най-силно журито, се е облякъл вероятно певецът Стефан Илчев. 

Хищницата се оказа любим образ на силния пол заради сексапилната фигура на изпълнителката. Повечето предполагат, че това е Михаела Филева или фолк певицата Райна. Осанката е същата като нейната, самочувствието и идеята за красота и хищничество напомнят за нея. Освен това е печелила конкурс за красота и силно вярва в любовта.

Макарона бе оставен за финал и вдигна панелистите в залата на крака с прочувственото си изпълнение. Всички са категорични, че това е професионална певица и е най-добрата в този сезон. Името, което се върти в социалните мрежи, е на фолк певицата Десислава, която е от Южна Бъпгария – Раднево, и е всеизвестно че пee страхотно различни стилове музика.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: