Позабравеният Божигол избухна с ново видео, захапа Камбуров на любовния фронт

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:56 / 19.09.2020
3160
Валери Божинов реши да напомни за себе си и избухна с ново видео в социалната мрежа. Този път Божигол се закача с голмайстор №2 за всички времена в родния елит - Мартин Камбуров. Нападателят недвусмислено заявява, че е №1 на любовния фронт и там никога няма да бъде надминат от Камбуров.

"Ясно е, че не мога да вкарам толкова голове, колкото си вкарал в "А" група. Но има едно друго място, където аз вкарвам. Винаги ще вкарвам и винаги съм пръв! Има доказатели, има и свидетели. Така че, моето момче, там, където ти играеш, Божигол е играл, играе и пак ще продължава да играе. Разбрахме ли се, Камбуракис? Божигол не можеш да го минеш там, където искаш", заявява Божинката във видеото!

Любопитното е, че Валери Божинов остана извън групата на Левски и няма да може да играе срещу Мартин Камбуров в днешния шампионатен двубой срещу ЦСКА 1948.

Гледайте в прикаченото видео как Валери захапа "Камбуракис"!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).