Пореден наш елитен футболен клуб пламна с COVID-19

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:52 / 01.10.2020
1234
Заразата COVID-19 пламна в пореден наш елитен футболен клуб. След новите тестове, които са направени на играчите, е установено, че общо седем футболисти на Арда (Кърджали) са дали положителни резултати.

Освен вече потвърдените случаи при Михаил Александров и Матеус Леони, заразени с коронавирус са още капитанът Пламен Крумов, Иван Коконов, Светослав Ковачев, Румен Руменов и Андрия Бубняр.

Всички заразени са поставени под карантина, което затруднява тренировъчния процес на Арда преди предстоящия мач срещу Лудогорец от осмия кръг на efbet Лига, съобщава Котаспорт. И седемте играчи, които са с COVID-19, отпадат от сметките на треньора Николай Киров за въпросния двубой срещу шампионите. Не е изключено още футболисти от състава на Арда да излязат положителни за коронавирус след новата серия тестове, които са им направени.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).