Неприятна новина за феновете на футбола в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:57 / 29.01.2021
1153
Неприятна новина за феновете на футбола в България. Почти сигурно футболът в страната ще бъде подновен без фенове по трибуните. Това е категоричното становище на медицинските власти у нас.

Към момента няма никакъв признак да се коментира кога и при какви обстоятелства привържениците ще се завърнат на стадиона, въпреки предприетите стъпки за разхлабване на мерките. Първа и Втора лига се подновяват в средата на февруари.

Генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски също коментира ситуацията в спорта:

"Виждате, че почти няма футболист, който да не е преминал през коронавируса. Индексът по опасност от заразяване с инфекцията е от едно до девет. Не съм го измислил аз. Играчите се намират между шесто и седмо място по този индекс. Футболните запалянковци пък са твърдо на осма позиция. Фитнесите са най-опасни“, заяви началникът на националния оперативен щаб на брифинг в четвъртък.

Футболът в България се играе без фенове у нас още от 27 октомври насам. Тогава забраната бе въведена за срок от 2 седмици, но впоследствие бе удължавана.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).