Фен на Варна: Бойко ще е кмет и министър на София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:00 / 12.08.2009
784
На редакционната поща на Спортния сайт на Варна OLE-BG.com получихме писмо от наш читател с мейл <koka_kola1111@abv.bg>, който се възмущава от случващото се в държавата ни. Тъй като съдържанието на писмото предизвика нашия интерес Ви предлагаме написаното с незначителна редакторска намеса. Благодарим за мнението!

http://topsport.ibox.bg/material/id_17495907/fpage_0/#clist

В София започват строежа на зала за 17 000 зрители, която ще струва 90 млн. Премиерът Бойко Борисов говореше за проекта и също за метрото в София, за което също трябвало да се отделят много милиони.
Питам се за Варна ще направят ли нещо или тук ще си разчитаме на познатите инвеститори? Май Бойко ще си остане кмет и МИНИСТЪР на София? Скоро волейбол във Варна може и да няма както ще има зали в София и Пловдив за над 10 000 зрители, дори в Пловдив строежът на залата е вече в много напреднала фаза http://sport.plovdiv24.com/100581.html.
Сега сме волейболна столица, но скоро едва ли?
По радиото в спортно шоу ''Гонг'' Томислав Русев нарече варненеца Калоян Иванов - ''онзи селяндур'' започна да го имитира подигравателно как говори и без да се интересува дали пък може би Калоян Иванов не е прав в нещичко при скандала с Гершон?
Това са нещата, които днес ми направиха впечатление. Ако желаете може да ги коментирате в сайта ви, ясно е че шопите не обичат Варна и едва ли кмета може да намери пари сам за зали и т.н., Бойко ще налива основно пари за София...

НАПОМНЯМЕ ВИ, ЧЕ СПОРТНИЯ САЙТ НА ВАРНА OLE-BG.COM ЩЕ ПУБЛИКУВА ВСЯКО МНЕНИЕ НА ЧИТАТЕЛИТЕ НИ, СТИГА ДА Е ЛИШЕНО ОТ ОБИДНИ, ВУЛГАРНИ И НЕЦЕНЗУРНИ РЕПЛИКИ!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).