Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гала стана на 54, със Стефан няма да имат дете
Автор: Екип Varna24.bg 19:59 / 21.02.2021Коментари (3)5208
© Инстаграм
На 13 февруари Гала навърши 54 години. Емблематичната водеща и дългогодишният й приятел Стефан Николов се възползваха от хубавия повод и заминаха за Банско, където посрещнаха празника. Там отбелязаха и деня на влюбените Свети Валентин. В понеделник пък колегите й в студиото на "На кафе" я изненадаха с цветя, картички и песни.

"Минус десетка, но нас ни грее любовта! И виното!", написа Стефан в Инстаграм и пусна няколко снимки с жена си. Той публикува и кратък клип, от който се вижда, че Гала е заложила на бляскав златист тоалет в празничния ден, а телефонните поздрави към нея валят като дъжд. "Ще ти звънна след малко, че Стефан ме снима и ме дразни!", шегува се блондинката във видеото.

От кадрите на Николов става ясно, че двойката е отседнала в една от луксозните вили на скъп комплекс в близост до Банско. Цените на къщите там са около 1000 лв. на вечер.

По нищо не личи, че Гала страда от напредването на възрастта. Тя изглежда с десетина година по-млада, защото полага старателни грижи за външния си вид. Неотдавна водещата разкри на почитателите си как поддържа добрата си форма.

"Не пия газирано, избягвам захар и бяло брашно. Ако през уикенда прекаля с храната, после 2-3 дни съм на салати", обяснява блондинката за режима си. Що се отнася до спорта – тя се опитва да намира време и за тренировки, защото смята, че като популярно лице има задължение към зрителите да изглежда добре.

Звездата от години опъва лицето си с ботокс, поставяла си е и дермални филъри. В тази връзка плевенчанката признава, че преди време е имала доста неприятни преживявания, въпреки че се доверява само на най-добрите специалисти.

"Попълних си назолабиалните гънки около устните. Тогава, понеже много се усмихвам и смея, филърите се изместиха встрани и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми преживяване. Масажирах мястото всеки ден по един час, за да накарам подутините да изчезнат по-бързо. Аз съм човек, който се грижи за кожата си, не съм против филърите – ако някой има нужда, нека си сложи, но внимателно и по малко", съветва Гала всички дами, любителки на разкрасяващите интервенции.

Преди година и половина се заговори, че Гала си е правила и други подобрения – не само по лицето, но и по тялото. Тогава мъжът й Стефан публикува, уж без да иска, нейна снимка без горнище от Малдивите. Мнозина заподозряха, че тя има силикон в бюста, защото гърдите й изглеждаха неествествено стегнати и големи. Водещата обаче мълчи на въпроса дали си е правила операция. Преди време тя бе категорична, че много се страхува от хирургични интервенции, но може и да е размислила по темата.

Въпреки че много хора критикуват Гала по една или друга причина, тя все още е сред любимките на зрителите, които живо се интересуват не само от разкрасителните й процедури, но и от личния й живот Всяка година се появяват слухове, че предаването "На кафе" ще бъде свалено от екран, или че ще има нова водеща, но плевенчанката сякаш е бетонирала мястото си. Дори и да има рокади, тя не се притеснява, че ще остане без работа. "Получавала съм оферти от почти всички телевизии у нас", хвали се звездата.

В разговор с феновете си в инстаграм Гала разкри, че през годините е имала много предложения за работа от различни електронни медии. Тя твърди, че  телевизията е най-голямата й любов, но ако вече няма възможност да се изявява като водеща, би желала да се развива в козметичния бранш, пише "Уикенд".

През 2018 г. блондинката пусна на пазара крем и серум против бръчки със своето име и промотира продуктите като уникални. Тя със самочувствие заяви, че формулата им е революционна за българския пазар. Въпреки гръмката реклама обаче, Гала често прави промоционални разпродажби, за да се отърве от залежала стока.

Що се отнася до личния живот на водещата – в него няма промяна повече от 10 години. Приятелят й Стефан Николов е неотлъчно до нея, макар че периодично се появяват слухове за негови забежки с други жени. Запознати издават, че имало момент, в който Гала копнеела да забременее от бизнесмена, но той порязал мераците й. В началото блондинката посърнала от думите на любимия си и опитала да го разубеди, той обаче бил непреклонен. Имали сериозни пререкания по темата, ала постепенно звездата свикнала с мисълта, че Стефан не иска наследник от нея. Плевенчанката вече е преминала приемливата възраст за зачеване, така че вероятността да забременее в бъдеще е нулева.

"Доволна съм от живота си! Приела съм се такава, каквото съм! Може да не съм перфектна, но това съм аз и се харесвам с всичките си недостатъци! Изминах дълъг житейски път, допускала съм грешки като всеки нормален човек, но равносметката е, че съм щастлива от постигнатото – обожавам работата си, заобиколена съм от любими хора, които ме обичат, ценят и уважават! Не искам нищо повече!", обобщи Гала навръх рождения си ден.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Явно има какво да сподели по темата 'как да се борим с килограмите'. Чела е. Добре ще е и да поразгледа нещо по темата 'как да не бъдем скучен и досаден бабишкер'.
+1
 
 
Баба ти Гала няма живи съученици вече,ама още се прави на момиче.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: