Кадрови проблеми принудиха Свети Климент да ползва дами във финалите по хокей

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:45 / 22.03.2021
818
В Сливница се проведе 30-то държавно първенство на България по хокей в зала. Варненският тим Свети Климент участва във финалната шестица на шампионата, благодарение на добрия си клубен коефициент. За съжаление, кадрови проблеми не позволиха на отбора на Николай Янчев да бъде по-равностоен противник на останалите състави във финалите.

Варненци попаднаха в група с отборите на Локомотив-1929 и Славия 1923, като загубиха и двете си срещи, оставайки на третото място. В другата предварителна група бяха тимовете на Академик плюс, Вълците и НСА.

Епидемиологичната ситуация в страната доведе до това варненския тим да е под въпрос с участието на финалите. Множеството проблеми принудиха Янчев да пътува с две дами от женския отбор. Наложи се дори картотекирането и на още двама души в последния момент, единият от които председателят на БАМФ Варна Антон Пенчев. Така отборът на Свети Климент остана да играе за 5-6 място срещу тима на НСА и отстъпи.

Шампиони станаха хокеистите на Академик Плюс, които на финала победиха Локомотив София, а третото място зае тимът на Славия, който надделя над Вълците.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).