Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Черно море" с втора загуба, пада 0:1 от "Локомотив" (Пд)
Автор: Екип Varna24.bg 20:13 / 24.08.2009Коментари (0)3866
"Черно море" записа втора загуба в първенството, след като отстъпи с 0:1 при гостуването си на "Локомотив" (Пд) в среща от третия кръг на "А" група. Единственото попадение вкара бразилецът Даксон от дузпа в 14-ата минута. В последните 20-ина минути на срещата домакините се браниха като истински опълченци пред наказателното си поле, но в крайна сметка удържаха ценната победа. В първия кръг варненци отстъпиха с 1:2 и на "Черноморец", играейки близо 60 минути с човек повече. Преди това "моряците" паднаха два пъти на холандския гранд ПСВ в турнира Лига Европа.
Домакините започнаха много нахъсано и с единствената идея да преследват победата и това даде резултат. В 14-ата минута Даксон проби в наказателното поле на гостите, бе спънат от Радослав Бачев и сам изпълни отсъдената дузпа за 1:0. Малко след това вратарят на "моряците" Илко Пиргов на няколко пъти отрази далечни изстрели на най-добрия на терена Даксон. Гостите от Варна наложиха натиск в края на полувремето и бяха близо до попадение чрез Мирослав Манолов, но ударът му мина на сантиметри от гредата.
В началото на второто полувреме треньорът на гостите Никола Спасов направи три бързи смени и това внесе свежест в играта на тима. "Моряците" упражниха сериозен натиск и в 61-ата минута стигнаха до първото си 100%-ово голово положение. Ели Маркес проби отдясно и сложи топката на главата на Георги Какалов, но бившият играч на "Ботев" не нацели добре топката и я прати в аут от няколко метра. В следващите минути играта се накъса изключително много, а на терена започнаха да прехвърчат искри. Все пак варненци продължиха да атакуват и само за няколко минути стигнаха до нови две голови положения. И в двата случая обаче пропуски с глава направи Даниел Георгиев, като при второто положение топката срещна напречната греда. В 84-ата минута влезлият като резерва Александър Александров-Кривия изпробва с далечен шут от фаул рефлекса на Акалски, но стражът на пловдивчани бе на мястото си. В последните минути на срещата към полето на домакините заваляха балонни центрирания, а защитниците в черно-бяло бранеха вратата си като истински опълченци. Все пак в 89-ата минута отбраната на "Локомотив" увисна, но оставеният сам Георги Какалов стреля високо над вратата.

"Локомотив" (Пд) - "Черно море"    1:0
"Локомотив" (Пд): Акалски, Мечечиев, Кюмюрджиев, Сингбо, Сечков, Милутинович, Том, Кики (Йошев), Даксон (71 Трифонов), Данов (90 Николов), Д. Илиев
"Черно море": Пиргов, Бачев (46 Дяков), Кулибали, Александров, Маркес, Борносузов, М. Петков (54 Александров-Кривия), Д. Георгиев, Стоянов (62 Керчев), Какалов, Манолов
Голмайстор: Даксон (14)
Жълти картони: Акалски, Сингбо, Даксон; Борносузов
Съдия: Николай Йорданов
Стадион "Локомотив" - 3000 зрители







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: