Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Азис към Фънки в ефир пред половин България: Това бе гнусно!
Автор: Екип Varna24.bg 08:57 / 30.03.2021Коментари (12)3655
Расистки скандал взриви финала на шестия лайф на "Като две капки вода". Фънки бе нападнат вербално от Азис, а повод за възмущението на Васко бе демонстрация по време на имитация на хита му "Сен Тропе". 

Рафи Бохосян имаше честта тази седмица да се превъплъти в Краля на фолка. Уникалното изпълнение изправи Азис на крака. Журито също беше изумено от перфектната имитация, но не и Димитър Ковачев. Той демонстративно напусна залата след края на представянето на арменеца. 

"Отивам да пия вода, да си жабуря устата, за да не кажа нещо, което не трябва", заяви той и не се появи на сцената до следващото изпълнение, въпреки че беше включен да се възмущава на стила на парчето от пространството зад кулисите. 

Явно видимото пренебрежение от страна на бизнесмена обаче обиди Костинбродския славей. Преди да даде своите 5 точки на финалната права на тазвечерното шоу обаче, той се обърна към Фънки тотално възмутен:

"Всички даваме много от себе си. На мен може би най-не ми се получават нещата. Това откровено расистко отношение на Фънки към образа ми, в случая имитиран от Рафи, е отвратително и просташко. Това нещо демотивира! Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкова погнусен, че не да може да го гледа. Адски е тъпо и неприятно за един артист, който толкова се е старал. Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно!", изригна той. 

"Скъпи, Васко, първо - интелектуалният багаж, който нося, ми пречи да бъда простак. Второ, излязох, за да не кажа какво мисля за това нещо, което чух и видях,. Все пак аз съм образован музикант", заяви той, но веднага бе апострофиран от Азис: 

"А ние сме аматьори, така ли", запита той.

"Може да разбираш всичко, както пожелаеш", каза Фики и започна да раздава оценки на участниците.




Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Васко пе**ла ще помогне на децата ви да станат уруспии и пе**ли бъдете спокойни
0
 
 
Тоя ФъШки е толкова гнусен и нагъл тип и не разбирам ,като е такъв голям бизнесмен,защо не си гледа България занеса и защо е постоянно в ефир избран като жури?! Тоя тип явно е много пазен и директно внедрен ,защото такова поведение като неговото в ефир е недопустимо и отвратително ,ако не беше много пазен 100% до сега някой да му е пръснал грозната глава или да му е разпорил грозното дебело шкембе !отвратителен тип подчинен на сатаната ! Кой го избира за жури тоя ? Въобще той пее ли ? Аз за първи път чух за та цистерна с лайна ,когато се появи за първи път в ефир пак като жури мисля че беше във предаването Мюзик айдъл или нещо такова ,преди доста години ....от тогава всяка година това лайно не мърда от ефир !на какво мяза това ?!
+5
 
 
АЗИС Е НАПЪЛНО ПРАВ.ФЪНКИ Е ЕДНО ЧУЧЕЛО.
+5
 
 
Не мога да разбера тенденциозното поведение на Фънки, дали е роля, дали му идва отвътре, но е изключително дразнещо и обидно за участниците. Образите не са избрани лично от изпълнителите, ако не го кефи, може да напусне като жури, Магърдич все ще намери кой да го замести. Няма да е голяма загуба. Иначе тук няма расизъм, има простащина.
+7
 
 
Аз не харесвам чалгата,но поведението на Фънки мина всякакви граници.Това ,което направи той, беше грозно,нагло и показ на ниска култура.Демонстрира неуважение към труда на Рафи като показа "величие" ,обиди и Васко.Съжалявам,че такива хора като него с висока нереална самооценка трябва да оценяват други в пъти по-талантливи.Мисля,че мястото на Фънки не е в това предаване.
-2
 
 
Ха-ха-ха..."хита му..."...смяяяях! То човек, не да си нажабури устата, ами по голяма нужда да му се доходи! Перисталтиката започва да работи на максимални обороти...права, обратна, всякаква! Колко трябва да ти е гладък мозъка, за да намираш този ромлянин за забавен, да го наричаш шоумен и т.н.? Типично по ромлянски- когато нещо не им отърва и започват да крещят "расизъм", "дискриминация" и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: