Ново признание за Кабаков! След 29 години България пак ще има съдия на Олимпиада

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:26 / 21.04.2021
777
Реферът Георги Кабаков и помощниците му Мартин Маргаритов и Диян Вълков са сред избраните съдии за предстоящия мъжки и женски футболен турнир на олимпийските игри в Токио. Пловдивчанинът е един от осемте арбитри от Европа, които ще ръководят двубои на Игрите в Токио това лято.

Останалите са Артур Диас (Португалия), Стефани Фрапар (Франция), Орел Гринфийлд (Исландия), Сърджан Йованович (Сърбия), Катерина Монзул (Украйна), Анастасия Постовойтова (Русия) и Естер Стаубли (Швейцария).

Това обаче означава, че e по-вероятно Георги Кабаков да не бъде ангажиран с мачове от европейското първенство, което ще се проведе няколко седмици по-рано. Евро 2020 свършва на 11 юли, а олимпиадата стартира на 23 юли. Заради противоепидемичните мерки най-вероятно всички рефери ще отпътуват за японската столица още по време на еврофиналите, твърди law5-theref.blogspot.com.

Така България ще има съдия на олимпиада за първи път от 1992 година насам, когато Любе Спасов беше на Олимпиадата в Барселона, а преди него Тодор Бечиров е бил на Игрите н Мексико през 1968 година.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).