Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Първата цел е изпълнена! Черно море гостува на Арда в бараж за Европа
Автор: Стойчо Генов 09:27 / 21.05.2021Коментари (0)1210
©
Черно море победи Царско село с 1:0 в мач от 31-вия кръг на efbet Лига. “Моряците" владееха инициативата през целия двубой и заслужено спечелиха трите точки. Единствения гол в срещата реализира Пабло Гарсия, който се разписа в 71-вата минута. Така тимът на Илиан Илиев остава на седмо място в подреждането в група А, кръг преди края и ще играе бараж за Лига Европа с четвъртия в класирането.

Черно море стартира с натиск двубоя, като в първите минути се опитваше да държи топката. Домакините от Царско село разчитаха предимно на дълги топки зад гърба на защитата на “моряците". В 6-ата минута именно след дълъг пас бе изведен Карим Роси, който обаче си поведе дълго топката и стражът Иван Дюлгеров я улови.

В 9-ата минута Зе Гомеш бе изведен на стрелкова позиция и отправи удар, но твърде слаб, за да затрудни вратаря на домакините. Малко след това отново Зе Гомеш получи добър пас от Илиан Илиев, но вместо да стреля от наказателното поле се засуети и топката му бе отнета.

В 30-ата минута “моряците" пропуснаха да открият резултата. Цветомир Панов центрира отляво в наказателното поле, където Родриго Енрике стреля, но право в ръцете на Михаил Иванов.

До края на първата част варненци създадоха още няколко опасни атаки, но не успяха да ги завършат по най-добрия начин.

В 55-ата минута Черно море създаде добра контраатака. Родриго Вилела открадна топката в половината на Черно море, намери Исмаил Иса отляво, който подаде на Родриго Енрике. Техничният футболист проби по лявото крило, върна топката към точката на дузпата, където Исмаил Иса нанесе удар, но футболист на домакините с шпагат отзад закачи крака на нападателя и той не успя да нанесе добър удар. Въпреки претенциите на футболистите в “зелено-бяло", дузпа не бе отсъдена.

В 65-ата минута Родриго Енрике обърна топката към Файсел Касми, който нахлу отдясно и с левия крак стреля към далечния ъгъл на вратата, но топката премина покрай страничната греда. В 69-ата минута Файсел Касми изведе Родриго Енрике вдясно от вратата, той центрира остро по земя в наказателното поле, където след меле, играч на гостите не успя да нанесе удар. В 71-вата минута Виктор Попов проби мощно отдясно и центрира в пенала, където Исмаил Иса пропусна за Пабло Гарсия, който отблизо реализира за 1:0. В 77-ата минута Луис Педро от състава на Царско село получи втори жълт картон и напусна играта преждевременно.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Цветомир Панов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Родриго Вилела (64-Файсел Касми), Родриго Енрике, Илиан Илиев (53-Леандро Андраде), Зе Гомеш (46-Исмаил Иса).

Още по темата: общо новини по темата: 103
02.06.2021
30.05.2021
28.05.2021
18.05.2021
17.05.2021
14.05.2021
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: